LITEROOM

LITEROOM syntyi LITE-designsin halusta edistää yksityisten kuluttajien mahdollisuutta nauttia hyvästä, tunnelmallisesta ja innovatiivisista valaistusratkaisuista. LITE-designs tarjoaa jatkossakin kokonaisvaltaista valaistussuunnittelupalvelua, mutta muihin pienimuotoisiin valaistuskysymyksiin  löydät ideat ja ratkaisut LITEROOMsta.

Ota yhtyettä literoom@litedesigns.net  tai tutustu verkkokauppaan: LITEROOM VERKKOKAUPPA

LITEROOM asiakkaana voit valita seuraavista palveluista.

LITEROOM projektivalaistus

LITEROOM projektivalaistus -palvelu sopii asiakkaalle, joka haluaa yksinkertaisesti vain löytää sisustukseen, teemaan, haluttuun tunnelmaan tai käyttötarkoitukseen sopivat valaisimet hankkeeseen. Palvelussa asiakas kertoo toiveet ja kriteerit  ja LITEROOM hakee markkinoilta sopivat ratkaisut ja tarjoaa ne asiakkaalle. LITEROOM projektivalaistuksen edustuksessa on myös vuosien varrella hyväksi havaittuja laadukkaita, innovatiivisia valaisimia. 

        

LITEROOM valaistuksen ohjaus

LITEROOM toimii Itä-Suomen alueella ilLght valo-ohjausjärjestelmän edustajana. Palvelukokonaisuuteen sisältyy myös järjestelmän käyttöönotto, ohjelmointi ja tukipalvelut. Lisätietoa järjestelmästä katso myös www.ilight.co.uk tai www.alumen.fi